Poslovilna turneja

Vrhunska vrnitev na klasične odre

V letih 2014 in 2015, je José Carreras, po osmih letih mirovanja, obeležil vrnitev na operne odre, in sicer z vrhunsko opero "El Juez" (The Judge).

"Stoječe ovacije in razprodane dvorane pričajo o tem, da je bila to sanjska vrnitev", so o njegovi vrnitvi zapisali svetovni mediji.

Po velikem uspehu ob vrnitvi, se je Carreras v želji po tem, da še zadnjič pričara nepozabno vzdušje svojim oboževalcem, odločil, da gre na svojo svetovno turnejo, v sklopu katere bo obiskal Evropo, Azijo in Združene države Amerike. Turneja A Life Of Music tako predstavlja nabor del, ki bo pričaral zlato dobo Belle Epoque, vključujoč operne pesmi, operete in muzikale.

"To so pesmi, ki me vsakič, ko jih slišim, popolnoma raznežijo. V njih je strast, so čustva, v mojem srcu pa poseben občutek, ki ga poslušalcem pokažem skozi svoj glas," pravi Carreras.

Vrhunska svetovna turneja, s katero se Carreras poslavlja od svojih ljubih poslušalcev, bo pravzaprav oda njegovemu življenju in umetniškemu udejstvovanju.

"Carreras poje s svojo dušo … o ljubezni, smrti, prizadevanjih, strasti … na svoj, neprimerljiv način … " Classic FM

"… eden izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov …" Evening Standard IK

Obljublja koncert, poln čustev in strasti. Vabimo vas, da se poslovilne turneje enega izmed najlepših tenorskih vokalov, če ne celo najlepšega, udeležite tudi sami in začutite romantično noto njegovega glasu. V sklopu zadnje, poslovilne turneje, bo legendarni tenor, obiskal tudi Ljubljano. Občinstvo v ljubljanski Areni Stožice bo pustil brez besed 10. Marca 2019. Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventima, Petrola in Pošte Slovenije.